Vaesstraat 2

3960 BREE

info@hederahelix.vlaanderen

BTW: BE0633682885

0489 30 59 70

  • Facebook - White Circle

Evergemse Lochtingleute schenkt 7.000 euro aan goede doelen!

10/07/2017

 

De eerste editie van de ‘Lochtingleute’ vond plaats op 7 en 8 juli 2017 in de voormalige moestuin van het Kasteel van Wippelgem. De magische setting van deze historische site in combinatie met prachtig weer en verfrissende muzikale optredens hebben ervoor gezorgd dat een 2.000 bezoekers aanwezig waren. De Evergemse CD&V jongeren die dit evenement hebben gelanceerd kunnen nog steeds niet geloven dat het zo een groot succes was. Op deze manier konden we bijdragen aan een warmere samenleving waarin de mensen samenkomen en een gezellig weekend beleven, stelt jongerenvoorzitter Jan Spaas. Omdat dit initiatief heel positief onthaald werd door de bezoekers, heeft de organisatie besloten om het volgend jaar opnieuw te organiseren.

 

Dankzij het grote succes kan er bovendien 7.000 euro geschonken worden aan de goede doelen Obra Baken en Hedera Helix. Obra Baken zet zich dagelijks in voor volwassenen met een handicap in Langerbrugge en Hedera Helix opent op 8 september de deuren van een inloophuis voor mensen met een dubbeldiagnose (verslaving / psychische kwetsbaarheid). Meer info vindt u terug op de website www.obra.be en www.hederahelix.vlaanderen.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Uitgelicht bericht

Vanaf nu is het inloophuis geopend op 3 dagen namelijk:

- dinsdag van 10u tot 16u30;

- vrijdag van 13u tot 16u30;

- zaterdag van 14u tot 16u30.

Nieuwe openingsuren inloophuis

February 28, 2019

1/2
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons op sociale media
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon